JAC Halle Vilvoorde

U bent hier

CAW Halle-Vilvoorde beweegt de Ring rond

23.08

CAW Halle-Vilvoorde beweegt de Ring rond

Voor Music for life - 7 okt '17

Steeds meer mensen leven onder de armoedegrens. Dat is zeker niet anders in Halle-Vilvoorde. Mensen in armoede hebben veel kopzorgen. Het CAW komt hier dagelijks mee in contact en elke dag zetten de medewerkers zich in om deze mensen te helpen. Toch willen ze meer doen. Daarom organiseert CAW Halle-Vilvoorde een evenement om geld in te zamelen.

Ze stappen/ lopen/ fietsen van de ene CAW-vestiging naar de andere en laten de afgelegde kilometers sponsoren. Dit doen ze in kader van Music for life van Studio Brussel. Het idee is ontstaan dankzij een gemotiveerde bezoeker van een inloopcentrum. Hij is een fervent loper en wilde 100km lopen ten voordele van het CAW. Dat was toen organisatorisch niet meer haalbaar, maar dat idee is uitgegroeid tot wat het nu is.

Het doel is om cliënten en hun kinderen een onvergetelijke dag te bezorgen. Niet iedereen kan zich zomaar een dagje naar een pretpark veroorloven. Iedereen heeft recht op een zorgenvrije dag en de medewerkers willen hun cliënten en hun kinderen dat dan ook bezorgen.

Hiervoor willen ze maar liefst € 5.000 inzamelen. Dat is niet min. Ze roepen dan ook iedereen op om het traject mee af te leggen en/of te (laten) sponsoren. Niet alleen eigen personeel mag meedoen, maar ook vrijwilligers, partners, familie, vrienden, kennissen, andere CAW-collega's, andere welzijnsorganisaties, sympathisanten, cliënten, ... Iedereen samen voor hetzelfde doel.

Schrijf je in op de website cawhallevilvoorde.be/de-ring-rond. Daar zal ook regelmatig extra informatie opgezet worden. Deelnemers worden persoonlijk op de hoogte gehouden van praktische afspraken. Je kan CAW Halle-Vilvoorde ook volgen op Facebook en daar je aanwezigheid bevestigen via het evenement en het delen met je vrienden!

Vragen stel je aan Karen Elskens (02 613 17 00) of via deringrond@cawhallevilvoorde.be.

Je mag je bijdrage storten op BE38 43910 617 4172.

Traject de Ring rond: ca. 80 km (Asse – Vilvoorde – Tervuren – Halle)

Traject Asse – Halle: ca 20 km

Traject Asse – Vilvoorde: ca. 16 km

Lus Halle: 10 km

Lus Halle: 5 km

 

Vanaf 17u is iedereen welkom op het AfterWorkout-feestje in Halle (JC De Kazerne, Leide 3). We sluiten de dag af met een denderend feestje om de geleverde inspanningen samen te vieren.